Yrityspalvelut

Tarjoamme opistoille, kouluille ja yrityksille laajan valikoiman urheilutuotteita. 25 vuotta jatkunut yhteistyö johtavien urheiluvarustemaahantuojien kanssa.

Yritys- ja PR-tilaisuudet

Järjestämme asiakkaillenne tai henkilökunnallenne toiveidenne mukaisia tapahtumia esimerkiksi tenniksen tai sulkapallon merkeissä. Tilaisuuksia varten käytössämme on Laaksolahden tenniskeskuksen tilat. Laaksolahden urheilupuisto, jossa yrityksemme sijaitsee, tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri liikuntalajeista nauttimiseen. Tapahtumiin sisältyy ammattivalmennus ja mahdollisuus tuotetestaukseen.

Yrityslahjat

Autamme teitä palkitsemaan henkilökuntaanne ja asiakkaitanne laadukkailla urheilu- ja vapaa-ajantuotteilla. Tarjoamma lajiensa johtavia merkkituoteita, joiden antaja muistetaan. Valikoimamme kattaa pelivälineet, tekstiilit ja muut varusteet tarpeidenne mukaan.

Valmennus

Tarjoamme yrityksenne tarpeisiin räätälöityjä tilaisuuksia mailapelien merkeissä. Tilaisuuksissa henkilökuntanne, asiakkaanne tai muut muut sidosryhmänne saavat ammattitaitoista valmennusta ja ohjausta. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista huomiota ja koko tiimi mukavia muistoja ja uutta innostusta yhdessä tekemiseen. Tenniksen valmennuksesta vastaa Lasse Männistö monikertaisena Suomen mestarina ja pitkän pelihistorian tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Muiden tapahtumien ammattitaitoinen valmennus järjestyy kunkin ryhmän tarpeiden mukaan laajasta kontaktiverkostostamme.