L. M. Import Oy perustettiin vuonna 1986. Yritys toimi Punavuoressa urheilutekstiilien maahantuojana ja yritystilaisuuksien järjestänä. Vuonna 1992 yritys siirtyu Espooseen Laaksolahden Tenniskeskukseen, jossa toiminnan painopisteiksi muotoutuivat palveleva Proshop ja yritystilaisuudet. Yrityksen omistavat isä ja poika – Pertti ja Lasse Männistö.

Tennis, samoin kuin liike-elämä, vaatii sekä kuntoa että taitoa, järkeä ja tarkkaa pelisilmää. Tenniksen valmennuksesta ja tennistilaisuuksista vastaa ekonomi Lasse Männistö moninkertaisten Suomen mestaruuksien ja pitkän pelihistorian tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Hän on edustanut maatamme miesten maajoukkueessa ja toiminut Naisten Fed.cup joukkueen johtajana sekä suorittanut kansainvälisen kauppatalouden BBA-tutkinnon Utahin yliopistossa.

Yrityksen toinen perustaja ekonomi ja tekstiiliteknikko Pertti ”Pepe” Männistö on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulusta. Tennisurallaan hän on toiminut Suomen miesten maajoukkueen kapteenina ja ATP-kisojen päätuomarina.